Как да поръчам?

Самата процедура на поръчка се състои от няколко стъпки:

  • 1. Регистрация
  • 2. Избор на продукт
  • 3. Добавяне в кошницата
  • 4. Попълване на данните за доставка и фактура
  • 5. Избор на начин на доставка
  • 6. Избор на начин на плащане
  • 7. Потвърждение на поръчката

- За да пазарувате в нашият онлайн магазин е необходимо да сте регистриран потребител.

- Изберете продукт от категориите намиращи се в горния ляв ъгъл на нашият сайт, от раздел най-търсени продукти или от раздел специални оферти.

- Във всеки продукт има прозорец за избор на желаното количество за пазаруване и бутон „КУПИ“

- Продукти които са на кашон и на стек, имат минимално количество за поръчка в зависимост от опаковката.

- След избора на желаната опаковка, желаното количество за пазаруване натиснете бутона “КУПИ“, след което продукта ще бъде добавен във вашата  количката, намираща се в горния десен ъгъл на уеб страницата. След всяко добавяне на продукти, текущото съдържание и натрупаната сума в кошницата се променя. Там са оказани броя на продуктите, които сте добавили в кошницата до този момент, както и общата сума. Ако желаете да разгледате съдържанието на вашата кошница, натиснете бутона „Кошница“

- За да изтриете продукт от вашата количка, натиснете „Кошница“ в горния десен ъгъл на уеб страницата, където е показано състоянието на количката, и след това маркирайте продукта, който искате да изтриете.

- За промяна на количеството, отидете във вашата кошница, и напишете новото количество което желаете и натиснете "Обнови"

- След като вече сте добавили желаните от вас продукти в количката и сте решили да ги закупите натиснете бутон "Плащане" и ще преминете към стъпките за завършване на Вашата поръчка.

- Изберете си адрес за доставка и адрес за фактура  и натиснете “Напред“.

- Ако желаете фактура моля отбележете това в полето за коментар, като оставите необходимите данни за фактура.

- Следващата стъпка е начин на доставка, в момента предлагаме доставка с логистични фирми, получаване на поръчката в наш офис в зависимост от кой град правите поръчката или доставка от наш представител, след избора на начина на доставка натиснете „Напред“.

- Избор за начин на плащане, в зависимост в коя група клиенти попадате, ще имате възможност да избирате различни начини на плащане, предлаганите начини на плащане са с наложен платеж, в брой, по банков път.

- След избора на начин на плащане е последната стъпка , за да потвърдите поръчката натиснете „Потвърждавам поръчката“

- При успешна поръчка, ще видите надпис ”Вашата поръчка беше завършена успешно!” ,това ще бъде потвърдено със съобщение за приета поръчка и известяване по имейл.

- Непопълването на полето за обратна връзка или попълването на грешна, невярна или неточна информация на клиента, не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставката й.

- За потвърждение на направената поръчка ще получите телефонно обаждане или имейл от наша страна.

Можете да направите вашата поръчка и по телефона: Национален телефон: 0700 11 779
- при избран продукт от онлайн магазина и направена поръчка по телефона, можете да извършите Вашето плащане по банков път или с наложен платеж.

Ако имате каквито и да било допълнителни въпроси може да се свържете с нас чрез:

- Национален телефон: 0700 11 779 или можете да ни пишете на office@satellite-gt.com

* Всички цени са крайни клиентски и са с начислено ДДС.

* Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 дни от получаването, ако не е ползвана, ако стоката е без увреждания, ако стоката не е с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 50 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!