За нас

Фирма Satellite създаде и разви потенциал в областта на хигиената извън къщи -    Away from Home. Осъществяваме директен внос на санитаро-хигиенно оборудване и консумативи, индустриални средства за почистване и професионални миещо-почистващи препарати от водещи европейски фирми, които ни помогнаха да изградим богата гама от продукти и професионални хигиенни решения за всеки конкретен случай и обект.

Мисия:

-  да сме в услуга и на постоянно разположение на клиентите си, да помогнем за бързо и гъвкаво изграждане и поддържане на хигиената във всеки конкретен случай. Посредством едно голямо разнообразие на предоставяните продукти, бързото и качествено гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване, сме в състояние да им предложим едни от най-добрите професионални решения, адаптирани към конкретните изисквания и място на хигиена (хотел, офис, ресторант, хипер-маркет, лечебно заведение или в леката промишленост), както и след това за поддържане на нейното ниво, в зависимост от потребностите им, чрез качествени, ефикасни и също така икономични продукти.
-  да Ви предоставим опита си в професионалната хигиената, чрез инициатива и чрез нашето стойностно участие точно там и тогава , където , когато и от каквото имате нужда. Всеки ден ние работим неуморно, за да осигурим спокойствието и увереността Ви, че винаги когато се наложи можете да разчитате на нас.
-  да Ви предложим системи за хигиена лесни за използване и поддържане, които без да отстъпват от качеството и комфорта ще успеят да Ви предоставят висок хигиенен стандарт и икономия в бюджета.
-  да Ви бъдем Професионален консултант и Невидим приятел в който имате доверие.

Девиз:

"Ние не сме най-големите, но нашите клиенти са"

Мото:

"Предоставете ни проблемите си и ги забравете. За тях ще мислим ние!"

Истината е, че причината за постоянния ни стремеж към съвършенство сте Вие - нашите клиенти и приятели. Вие ни вдъхновявате да търсим нови и нови решения за Вашата хигиена.

За да намерите продуктите, които Ви интересуват, сърфирайте из сайта.
За всичко което Ви интересува, а не откривате ... открийте нас и ние ще Ви го предоставим!