Доставка и плащане

I. Условия за доставка

1. Фирма Сателит предлага разнообразни начини за доставка на предлаганите продукти в онлайн магазина.

2. Логистични доставки с Еконт Експрес или Speedy.bg до офиса на куриера или до адреса на клиента, по желание и избор на клиента.

2.1 Цената на доставката се определя от теглото на закупените от вас продукти, по ценоразпис на логистичните фирми. Когато добавите артикул в количката и продължите напред, преди да потвърдите Вашата поръчка, избирате логистична фирма и цената на доставката Ви се калкулира автоматично.

2.2 Срока за доставка при избор чрез логистична доставка се определя от избрания начин на доставка на фирмата за доставка.

2.3 При избор на доставка с логистична фирма и плащане с наложен платеж се начислява допълнителна комисионна за наложения платеж, върху стойността на закупените продукти, която се заплаща от купувача.

2.4 Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

3. Получаване на поръчката в наш офис,  - този метод е достъпен за градовете в които имаме наши офиси и/или  имаме складова база.

3.1 При поръчка през нашия онлайн магазин и изберан начин на доставка:  „ Получаване на поръчката в наш офис“,  за получаване на стоката, по този начин вие си запазвате закупената стока в нашия офис, като  стоката е налична и след заверка на сметката ни можете да си я получите веднага.

4. Безплатна доставка.

4.1 Безплатна доставка се предлага на територията на Република България* до адрес на клиента или до офис на куриер при направена поръчка през онлайн магазина на фирма Сателит  с изчислена стойност минимум 500.01 лева без ДДС или 600.01 лева с ДДС (по действащи ценови листи на фирмата, без търговски отстъпки и цената на доставката).

4.1.1 Този вид Безплатна доставка се извършва чрез логистична фирма до офис на куриер или до адрес на клиента.

4.2 Безплатна доставка се предлага за районите София, Ловеч, Плевен, Троян, В.Търново, Севлиево, Габрово, Търговище, Шумен и други до адреса на клиента при направена поръчка през онлайн магазина на фирма Сателит с изчислена стойност минимум 100.00 лева без ДДС или 120.00 лева с ДДС (по действащи ценови листи на фирмата, без търговски отстъпки и цената на доставката).

4.2.1 Безплатната доставка за районите София, Ловеч, Плевен, Троян, В.Търново, Севлиево, Габрово, Търговище, Шумен се извършва от наш представил в дните, които се облужват.

4.2.2 Срок на Безплатната доставка за районите София, Ловеч, Плевен, Троян, В.Търново, Севлиево, Габрово, Търговище, Шумен е от 1 до 5 работни дни.

4.2.2 В случай, че клиента желае по-бърза доставка, поръчка се изпраща с логистична фирма и важат условията на т.4.1 като поръчката се изпраща за сметка на клиента.

4.4 За всички останали дестинации доставката се извършва с логистична фирма, съгласно действащата й тарифа, за сметка на купувача.

4.5 При ползването на Безплатна доставка, неможе да се използва друг вид отстъпка.

4.6 В случая на т. 4.1 срок на доставка е от 1 до 3 работни дни от датата на направената поръчка, при осъществено плащане.

5. Фиксирана цена на доставка.

5.1 При избор на фиксирана цена на доставката, то тя се извършва от наш представилте в районите - София, Ловеч, В.Търново, Плевен, Троян, Търговище, Шумен и други градове.

5.2 Цената на доставката е 5 лв без ДДС.

5.3 Срока за доставка при избор на фиксирана цена на доставка е от 1 до-5 работни дни от получената поръчка или от полученото плащане.

II. Условия на плащане

6. В зависимост от клиентската група, клиентът има различна възможност за плащане.

7. По банков път

7.1 Клиентът плаща пълната фактурна стойност по банков път при направена поръчка.

-   В полза на: ЕТ ”Сателит-ГТ-Таня Заркова” IBAN: BG64RZBB91551004546537 BIC: RZBBBGSF Име на банката: Райфайзенбанк България ЕАД

7.2 При избор на плащане по банков път, стоката ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

7.3 Срока за плащане на направени поръчки е до 3 работни дни от датата на генериране на поръчката в уебсайта. След изтичането на този срок и при ненаправено плащане, поръчката се счита за отказана.

8. Плащане в наш офис

8.1 Клиентът плаща пълната фактурна стойност в наш офис или склад при получаване на продукти.

9. Наложен платеж

9.1 Клиенът плаща пълната фактурна стойност с наложен платен на куриера или на наш представител

9.2 При плащане с наложен платеж и доставка от логистична фирма се начислява допълнителна комисионна за наложения платеж, върху стойността на закупените продукти, която се заплаща от купувача.

ВАЖНО: Всички пратки изпратени с логистични фирми са застраховани. За да важи застраховката, пратката трябва да бъде отворена пред куриера, в противен случай застраховката отпада. Фирма Сателит не носи отговорност за пратки, които не са отворени пред куриера.