Дезинфектант за ръце 500мл гел без отмиване

Дезинфектант за ръце 500мл гел без отмиване

Код на продукта: DEZ500R
Статус: В наличност
12,60лв.
без ДДС: 10,50лв.

ДЕЗИНФЕКЦИРАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ без отмиване убива 99% от познатите бактерии и вируси. Дезинфектанта представява биоцид с бактерицидно, включително туберкулоцидно, фунгицидно и вирусоцидно действие за:

- хигиенна дезинфекция на ръце в лечебни и здравни заведения, в обекти за търговия и производство на храни и напитки; в обекти с обществено предназначение - хотели, детски ясли, детски градини , училища, социални домове, домове за възрастни хора, фармацевтичната и козметичната промишленост, за дезинфекция на ръце във ветеринарната практика и в бита;

- хирургична дезинфекция на ръце.

*За този продукт не важат условия на безплатна доставка. Всички поръчки се изпълняват с куриер за сметка на клиента, без значение дали е до адрес или офис.

Производител: Друг
Съдържание на Alchohol: 68,0% Етанол
Начин на употреба: Биоцидният гел се прилага неразреден. Напълно безвреден.
Подходящ за: Подходящ за хигиенна дезинфекция на ръце и хирургична дезинфекция на ръце. Има бактерицидно, вируцидно и фунгицидно действие.Идеален за бърза дезинфекция без измиване.
Разфасовка: 500 мл.
Транспортна опаковка: 12 броя / стек

В случай, че имате допълнителни въпроси относно продукт или поръчка, можете да ни пишете през контакт формата или директно на e-mail: office@satellite-gt.com, както и да ни се обадите на нац. телефон: 0700 11 779 (на цената на един градски разговор) или мобилен: 0888 64 66 84.

Отличителни знаци